Jognyilatkozat

Krjk, figyelmesen olvassa el az albbi tjkoztatt, mely a PRIVATE Finance Zrt. www.privatefinance.hu internetes cmn elrhet honlapjnak vagy a honlap brmely oldalnak (a tovbbiakban: Honlap) hasznlati, kezelsi feltteleit foglalja magban. Amennyiben nem fogadja el az albb lertakat, krjk, ne nyissa meg oldalunkat.

1. Informci

A PRIVATE Finance Zrt. weboldalain megjelen adatok s informcik kizrlag tjkoztatsi clt szolglnak, azok teljessgrt, pontossgrt a PRIVATE Finance Zrt. felelssget nem vllal. Aktulis szerzdsi feltteleinket a kzponti irodnkban kzztett mindenkor hatlyos zletszablyzatok (s egyb dokumentumok) tartalmazzk.

Esetleges flrertsek, tvedsek elkerlse rdekben krjk, hogy a weboldalainkon olvasott informcik megerstse, pontostsa cljbl, mg a dntshozatal eltt lpjen kapcsolatba a PRIVATE Finance Zrt. gyintzivel.

A PRIVATE Finance Zrt. weboldalairl linkek segtsgvel ms szolgltatk weboldalain szerepl informcikat a PRIVATE Finance Zrt. nem ellenrzi, ezek elrhetsgrt, tartalmi helyessgkrt felelssget nem vllal.

2. A szerzi jogok vdelmrl

A PRIVATE Finance Zrt. weboldalai, az azokon tallhat minden kp, grafika, logo, szveges tartalom, adat s informci, illetve azok elrendezse szerzi jogi, illetve vdjegyoltalom alatt llnak, azok brmilyen formban trtn felhasznlsa a szemlyes hasznlatot meghalad mrtkben kizrlag a PRIVATE Finance Zrt. kifejezett erre vonatkoz rsos engedlyvel lehetsges. A jogosulatlan felhasznls jogszablyba tkzik.

3. Szemlyes adatok kezelse

Abban az esetben, ha a weboldalak hasznlata, valamint e-mailen keresztli levelezs sorn vagy ahhoz kapcsoldan szemlyes adat kerl a PRIVATE Finance Zrt. birtokba, a megszerzett adatokat Trsasgunk a hitelintzetekrl s pnzgyi vllalkozsokrl szl 2013. vi CCXXXVII. trvny, valamint az informcis nrendelkezsi jogrl s az informciszabadsgrl szl 2011. vi CXII. trvny rendelkezseinek megfelelen kezeli. Amennyiben n brmely szemlyes adatt eljuttatja a PRIVATE Finance Zrt.-hez, ezzel hozzjrulst adja ahhoz, hogy azt Trsasgunk - az gylet jellege ltal meghatrozott clbl s ideig - nyilvntartsa s kezelje.

A PRIVATE Finance Zrt. az gyfelei szemlyre, adataira, vagyoni helyzetre, zleti tevkenysgre, gazdlkodsra, tulajdonosi, zleti kapcsolataira, forgalmra vonatkoz valamennyi adatot, tnyt, informcit, megoldst banktitokknt kezel.

A PRIVATE Finance Zrt. az Interneten keresztl hozz eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan vdelemmel kezeli, mintha azokat egyb ton bocstottk volna rendelkezsre.

4. Krfelelssg kizrsa

A PRIVATE Finance Zrt. nem tartozik felelssggel azokrt az esetlegesen bekvetkez krokrt, vesztesgekrt, kltsgekrt, amelyek a weboldalak hasznlatbl, azok hasznlatra kptelen llapotbl, nem megfelel mkdsbl, meghibsodsbl, zemzavarbl, az adatok brki ltal trtn illetktelen megvltoztatsbl keletkeznek, illetve amelyek az informcitovbbtsi ksedelembl, szmtgpes vrusbl, vonal- vagy rendszerhibbl, vagy ms hasonl okbl szrmaznak.

5. E-mail

A nem megfelelen titkostott zenethez illetktelen szemlyek hozzfrhetnek, az zenet tartalma mdosulhat, illetve elveszhet. Az ebbl ered krokrt a PRIVATE Finance Zrt. felelssget nem vllal.