A fizetsi moratrium lejrtt kvet eltrleszts

A fizetsi moratrium lejrtt kvet eltrlesztssel, rszleges eltrlesztssel kapcsolatos informcik

Trsasgunk kiemelt fontossgnak tartja a fizetsi moratriummal l, szerzdsmdosulssal rintett adsok pnzgyi rdekeinek s fizetsi szndknak, illetve teljestsi hajlandsgnak megfelel figyelembevtelt a fizetsi moratrium lejrtt kvet (2021.09.30. utni) idszakban is. Mindezekre tekintettel:

1. amennyiben a szerzdsmdosulssal rintett ads jelzi azon szndkt, hogy a fizetsi moratriumra tekintettel megllaptott, annak sorn felhalmozdott kamat- s djtartozst vagy annak egy rszt egysszegben meg kvnja fizetni, Trsasgunk ezen teljes vagy rszleges eltrlesztsrt, valamint a rszleges eltrleszts alapjn szksgess vl szerzdsmdostsrt djat nem szmt fel.
2. amennyiben a szerzdsmdosulssal rintett ads jelzi azon szndkt, hogy a meghosszabbtott futamid mrsklse rdekben a szerzdsmdosulsban meghatrozott trlesztrszlet sszegnl - fogyasztnak minsl adsok esetben a jvedelemarnyos trlesztsi mutatra vonatkoz szablyok figyelembevtelvel megllaptott - magasabb sszeg trlesztrszlet megfizetst vllalja, Trsasgunk az erre tekintettel szksgess vl szerzdsmdostsrt djat nem szmt fel.