Gyakran ismtld krdsek

Trsasgunknl lehetsge volt a klcsnfelvtel sorn kivlasztani az ֖n szmra legmegfelelbb fizetsi mdot: postai kszpnz tutalsi megbzs (postai csekk), banki tutals, csoportos beszeds. A futamid sorn brmikor mdostjuk a korbban kivlasztott fizetsi mdot djmentesen, rsbeli, sajt kez alrsval elltott krelme alapjn.
Nyomtassa s tltse ki ezt a nyomtatvnyt s kldje el Trsasgunkhoz.

Hvja a CASPER Consumer Finance Zrt. gyflszolglatt a 06/1/885-5600 telefonszmon. Felhvjuk figyelmt, hogy fizetsi ktelezettsgnek ebben az esetben is, az esedkessg napjig szksges eleget tennie. Trsasgunk bankszmlaszma: 10918001-00000005-53860016. Krjk az tutals sorn kzlemnyknt a szerzdsszmra s nevre szveskedjen hivatkozni!

Az esedkessgi nap azt a napot jelli, amelyik napra az esedkes trleszt rszletnek be kell rkeznie Trsasgunk szmljra. Termszetesen van lehetsge ennek mdostsra is, amennyiben ֖nnek megfelelbb a szerzdsben megjellt esedkessgtl eltr napon befizetni a trleszt rszletet. A szerzdsmdosts ez esetben is djmentes, azonban a rgi s j esedkessgi nap kz es idtartamra vonatkoz kamatklnbzet megfizetse a mdosts felttele. ֍rsbeli krelmt sajt kez alrsval elltva a Nyomtatvny szerzds mdostshoz, eltrlesztshez rlapon kldheti el Trsasgunk rszre.

A szemlyes adatokban trtnt vltozsokat krjk, szveskedjen minl hamarabb Trsasgunk fel jelezni, sajt kez alrsval elltott nyilatkozatn. Figyelmbe ajnljuk a honlapunkrl letlthet Nyomtatvny gyfladat vltozshoz ill. Nyomtatvny lakcmv ltozshoz rlapokat.

A cges adatokban trtnt vltozsokat krjk, szveskedjen minl hamarabb Trsasgunk fel jelezni, sajt kez alrsval elltott nyilatkozatn. Figyelmbe ajnljuk a honlapunkrl letlthet Nyomtatvny cgadat-vltozshoz ill. Nyomtatvny szkhely/levelezsi cm vltozshoz rlapokat. ֜gyvezet igazgat/Kpvisel vlts esetn a kvetkez dokumentumokat kell Trsasgunkhoz eljuttatni:

 • ֚j kpvisel szemlyi igazolvnynak s lakcmkrtyjnak msolata
 • Trsasgi szerzds mdosts cgbrsg rkeztet pecstjvel elltva
 • 30 napnl nem rgebbi hitelestett cgkivonat, melyben szerepel az j gyvezet
 • Cgbrsg bejegyz vgzse (msolatban)
 • Alrsi cmpldny
 • Nem kell rendelkeznie a CASPER Consumer Finance Zrt. rsos engedlyvel, ha a klcsnszerzds keretben vsrolt gpjrmvel lpi t a hatrt. Amennyiben szerzdse Casco-kteles, krjk, gyzdjn meg rla, hogy a Casco biztosts terleti hatlya kiterjed-e az ticlknt megjellt orszgokra (amennyiben nem, krjk, keresse fel a biztost trsasgot!).

  A gpjrm trzsknyve a klcsnsszeg teljes kiegyenltsig Trsasgunknl kerl elhelyezsre. Amennyiben mszaki vizsgztats sorn be kell mutatnia, szveskedjen ezt rsban jelezni, s mi postafordultval elkldjk ֖nnek a trzsknyv mindkt oldalnak hitelestett msolatt.

  Amennyiben a Trsasgunk ltal finanszrozott gpjrmvel balesetet szenved, azt kteles bejelenteni az illetkes biztost trsasgnak, illetve Trsasgunknak is. A biztost a CASPER Consumer Finance Zrt. engedlyt kri a krrendezshez. A kr kifizetsi engedly kiadshoz szksges dokumentumok:

 • Krfelvteli jegyzknyv
 • Egyezsgi elszmols / javtsi kalkulci / szmlamsolat
 • Nyilatkozat gyfl rszrl: ads / szervz rszre trtnjen a kifizets

 • Totlkr esetn az albbi dokumentumokat szveskedjen Trsasgunk rszre megkldeni:
 • Krfelvteli jegyzknyv
 • (Totlkr szmts, ha van)
 • Nyilatkozat, melyen a CASPER Consumer Finance Zrt. a kedvezmnyezett

 • Lopskr esetn krbejelentsvel egyidejleg krjk a rendrsgi feljelents msolatt is csatolni szveskedjen. Tjkoztatjuk tovbb, hogy a kresemny nem mentesti ֖nt a trleszt rszletek hatridben trtn befizetse all! A krbejelentst (innen letltheti) sajt kez alrsval elltva szveskedjen elkldeni az albbi elrhetsgek egyikre: Fax: 06-1/885-5605, E-mail: biztositas@casperconsumer.hu, vagy postai ton: 1064 Budapest, Vrsmarty utca 67.

  A futamid mdosts minden esetben egyedi elbrls al tartozik. Krjk, szveskedjen rsbeli krelmt levlben vagy faxon elkldeni, illetve telefonon munkatrsainknl rdekldni. Az erre szolgl nyomtatvnyt itt letltheti. A futamid hosszabbts kltsge (amennyiben a gpjrm letkora, s a termk paramterei engedik) egyszeri 12.000 Ft. A futamid cskkents djt az aktulis Hirdetmny tartalmazza.

  Amennyiben esedkes trleszt rszlett nem tudja idben befizetni, felttlenl rtestse errl gyflszolglatunkat a kvetkez elrhetsgen: 06-1/885-5689. Fizetsi halasztst 30 napot meg nem halad ksedelem esetn van lehetsge krni. Felhvjuk azonban figyelmt, hogy a fizetsi halaszts engedlyezse nem automatikus, minden esetben egyedi elbrls al tartozik

  A futamid alatt, a szerzdsben foglaltak szerint szerzdsmdostsi dj fizetse mellett lehetsg van a htralv tartozs rszleges vagy teljes eltrlesztsre. Amennyiben mdostani kvnja szerzdst, krjk, a Nyomtatvny szerzds mdostshoz, eltrlesztshez rlap kitltsvel s elkldsvel jelezze szndkt Trsasgunk fel. Az eltrlesztsi dj mrtkt az aktulis Hirdetmnynk tartalmazza.

  A teljes klcsnsszeg kifizetst kveten postai ton, trtivevnyes kldemnyben juttatjuk el az ֖n rszre a gpjrm trzsknyvt s az opcis jogot trl nyilatkozatot. Javasoljuk az opcis bejegyzs mielbbi trlst a lakhely szerinti illetkes Okmnyirodban!

  Amennyiben elvesztette az opci trl igazolst, rsban jelezze ezt Trsasgunk fel. Az opci trl igazols ptlsnak dja az aktulis Hirdetmny szerint 1.000 Ft. Krjk, az sszeget belfldi postai kszpnz tutalsi megbzson a CASPER Consumer Finance Zrt. cmre (1064 Budapest, Vrsmarty utca 67.) befizetni, illetve Trsasgunk Unicredit Bank Hungary Zrt-nl vezetett 10918001-00000005-53860016 szm bankszmlaszmra utalni, vagy az Unicredit Bank Hungary Zrt-nl ugyanezen bankszmlaszmra kszpnzben befizetni (kzlemnyknt krjk, a gpjrm forgalmi rendszmt tntesse fel).

  Magnszemlyekkel kttt klcsnszerzdsek esetn:

  A klcsn lezrst kveten az esetlegesen keletkezett, 50.000 Ft alatti tlfizetst postacmre visszakldjk. Amennyiben tlfizetse meghaladja az 50.000 Ft-ot, errl trtivevnyes levlben rtestjk, s az ֖n ltal megjellt bankszmlaszmra vagy cmre utaljuk/kldjk vissza a klnbzeti sszeget. A futamid sorn esetlegesen kpzd tbbletbefizetst is visszaignyelheti, eredetiben megkldtt, rsbeli krelme alapjn. A krelemhez az rlapot itt tltheti le.

  Vllalkozsokkal kttt klcsnszerzdsek esetn:

  A klcsnszerzds lezrst kveten az esetlegesen keletkezett tlfizetsrl (annak sszegtl fggetlenl) Trsasgunk trtivevnyes levlben rtesti ֖nt. A tlfizets sszegt az ֖n ltal rsbeli nyilatkozatban megjellt, cgjegyzkben is szerepl bankszmlaszmra utaljuk vissza. A futamid sorn esetlegesen kpzd tbbletbefizetst is visszaignyelheti, eredetiben megkldtt, rsbeli krelme alapjn, szintn a vllalkozs cgjegyzkben is szerepl bankszmljra val tutals tjn. A krelemhez az rlapot itt tltheti le.